Felnőtt programok

Felnőtt programok

Változatos lehetőségek​

A M.E.S.E. -ben az igényeidnek leginkább megfelelő edzésprogramot tudod összeállítani, ugyanis a magán és páros órák mellett optimális edző – játékos arányban vehetsz részt csoportos edzéseken is. A variációs lehetőségek ráadásul nem csak az óra hosszára és típusára vonatkoznak, hisz szenior szakosztályunk a korból adódó különbségeket is áthidalja.

 

Ha kell egy csapat

A program célja:

Bár a tenisz egyéni sport, szeretnénk megmutatni, hogy csoportos keretek között mennyi mindennel lehet kiegészíteni a magánórákat. A tenisz egyik legfontosabb eleme saját és ellenfelünk erősségeinek és gyengeségeinek megismerése, feltérképezése, és ennek a folyamatnak a megértéséhez a csoportos edzések kiváló lehetőséget adnak.

A felnőtt csoportos edzéseket azoknak ajánljuk, akik

a magán órán tanultakat szeretnék heti rendszerességgel egymással is kipróbálni

szerint a tenisz fontos eleme a társasági élet, és szeretnének egy jó hangulatú, összetartó közösség részévé válni

kíváncsiak a tenisz mentális oldalára, ezért szeretnék magukat rendszeresen éles helyzetekben megmérettetni (csapatbajnoki sorozatok, amatőr versenyek, stb…)

több stílus ellen is szeretnének eredményesen teniszezni.

Legfontosabb jellemzők:

rugalmas beosztás

egyénileg változtatható edzésidő

optimális edző-játékos arány (maximum 4 játékos/edző/pálya) 

csapatbajnokságon való részvétel lehetősége

jelenlét arányában számított havidíj

 

Annyi idős vagy, amennyinek érzed magad

A program célja:

Célunk, hogy a tenisz által nyújtsunk segítséget a szenior korosztály életének vezetésében, fitten tartásában mind szellemileg, mind fizikailag. Hisszük, hogy a tenisz egy jó lehetőség a lelki harmónia megteremtéséhez, közösségépítéshez, egyben segíthet az elmagányosodás elleni küzdelemben, és a generációk közötti feszültség feloldásában is. Életminőségük javítása közös érdekünk!

Magyarország demográfiai szempontból a lassan öregedő társadalmak közé tartozik. Kevés gyermek születik, a várható élettartam folyamatosan nő, így az „50 pluszosok” belátható időn belül többségbe kerülnek. Ennek érdekében szeretnénk létrehozni nyugati példák és pár már sikeresen működő magyar kezdeményezés alapján a szenior szakosztályt, ami ennek a korosztálynak szól.

Az idősek, de már az idősödők helyzete sem részesül megfelelő társadalmi megítélésben. Szembe kell nézniük a kor szerinti diszkriminációval, a munkaerő-piaci helyzetük romlásával, és a családok széthullása miatt az elmagányosodással is. Közösségi terekre van szükségük, nekik szóló szolgáltatásokra, amikből saját életük minőségét javíthatják. Ez egy fontos társadalmi felelősségvállalás is, amit ez a kezdeményezés felvállal.  A generációk közti párbeszédet is elősegíti, hiszen ez a feszültség már Európa szerte mérhető.