Pályafoglalás

A M.E.S.E. Tenisz klubban csak a HELLA online rendszeren keresztül lehet teniszpályát foglalni, így első alkalommal szükséges egy gyors regisztráció, ami pár adat megadásával, vagy meglévő Facebook, illetve Google fiók használatával lehetséges.

Bejelentkezés után a kezdőképernyőn láthatod az aktuális nap foglalásait: sötéttel jelölve a már elkelt, világossal a szabadon foglalható időpontokat. A kívánt időpont kiválasztása után, a felugró ablakban még módosíthatod a foglalás részleteit.

A foglalás véglegesítése csak rendezett pályabérleti díj mellett lehetséges. Fizetési módok:

  • a virtuális számládon szereplő kredit felhasználásával
  • azonnali bankkártyás fizetéssel a SimplePay online rendszerén keresztül

Sikeres foglalás esetén a rendszer visszaigazolást küld a részletekkel. Az online felületen “zöld” színnel láthatod saját foglalásodat, amit a játék megkezdése előtt legkésőbb 24 órával még szabadon módosíthatsz, vagy lemondhatsz. Lemondás esetén a befizetett összeg jóváíródik a számládon, és az aktuális szezon végéig felhasználhatod. A lemondási határidőn túl az alkalmat lejátszottnak tekintjük.

Egyszerűsíthető a foglalás menete, ha a “kredit vásárlás” menüpontot használva egy bizonyos összeget feltöltesz virtuális számládra (a rendszer mindig értesít az aktuális bónusz jóváírás összeghatáráról). Ugyanebben a menüpontban lehetőséged van bármikor áttekinteni a “vásárlás” és “kredit történetedet”. 

Kérjük, hogy e-mail címed, és mobiltelefon számod mindig legyen naprakész!